Bemutatkozás

A ISO-TECH SERVICE Kft.100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.Nagy szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársaink, környezet, építész-épületgépész diplomával, illetve a Tetőfedők Magyarországi Szövetsége által szervezett szaktanfolyamon szerzett eredményes szakvizsgával és bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Kivitelezői technológiánk és eszközeink között mind a hagyományos /bitumenes-nehézlemezes/ mind a legmodernebb lágyipari PVC- szigetelés és az ehhez szükséges legkorszerűbb /pl: svájci, Leister hegesztő automata/ gépek megtalálhatók.

Vállalunk az egész ország területén, nagyfelületű, nagyformátumú kiviteletéseket ,akár generál kivitelezőként is.

Cégünk profilja speciálisan a talajvíznyomás, a használati és a csapadékvíz elleni szigetelések, valamint födémek, pincék, oldalfalak hőszigetelései és ezek járulékos munkái.

Az ISO-Tech Service Kft. tevékenységét jól képzett, magasan kvalifikákt, megbízható partnercégek is segítik, amelyeket igyekszünk a magas normatívák és precíz követelményszint szerint, valamint az igen szigorú környezetvédelmi előírások alapján kiválasztani. Ezek közé tartozik pl. az MWK Multiplan Kft. (német-magyar vegyes vállalat, amelytől a Németországból származó alapanyogat vásároljuk.)

 

 

Zöldtető szigetelési munkái